Skip to content

Transportbedrijf Apeldoorn

Wilt u een pakket laten bezorgen door een transportbedrijf in Apeldoorn? Bij Nimbus Transport bent u aan het juiste adres voor een betrouwbare koeriersdienst. Heeft u een brievenbuspakketje die u met spoed wilt laten bezorgen? Of heeft u een waardevol pakket van groot formaat te bezorgen voor een zakelijke levering? Ieder pakket, groot of klein, bezorgen wij met grote zorg op iedere locatie in Nederland en buitenland. Bij ons transportbedrijf in Apeldoorn stellen wij kwaliteit en service voorop. Zo is uw verzending altijd in goede handen bij ons ervaren personeel. Bij Nimbus Transport zorgen we dat uw pakket snel en ongeschonden op het gewenste adres aan komt!

Ervaren personeel in transportbedrijf in Apeldoorn

Bij ons transportbedrijf in Apeldoorn werken wij alleen samen met gekwalificeerde koeriers en ander personeel. Met 10 tot 15 jaar ervaring in het vak, weten wij wat nodig is voor betrouwbare service. Wij bezorgen al jaren voor onze opdrachtgevers, waardoor wij onze kennis en ervaring inzetten om zo snel en efficiënt mogelijk te werken. Wij zijn paychecked gecertificeerd, waardoor u ervan verzekert kunt zijn dat wij onze medewerkers eerlijk behandelen en uitbetalen. Dit draagt bij aan tevreden personeel, wat weer zorgt voor goede kwaliteit van onze diensten. Op deze manier zorgen wij dat uw pakketten met zorg worden behandeld, in tegenstelling tot andere koeriersdiensten die met haast werken. Wij werken zeer snel, maar nooit ten koste van onze uitstekende service.

Snel en veilig pakketten laten bezorgen bij transportbedrijf in Apeldoorn

Wanneer u een pakketje opstuurt bij een transportbedrijf in Apeldoorn, wilt u natuurlijk dat het zo snel mogelijk op de gewenste locatie aan komt. Bij onze koerier in Apeldoorn zorgen wij dat we direct aan de slag gaan om te zorgen dat uw verzending goed aankomt. Wij zijn 24/7 bereikbaar, waardoor wij de klok rond werken om onze betrouwbare diensten te verlenen. Door snel te schakelen met nieuwe opdrachten, wordt geen minuut verspilt om te zorgen dat de pakketten zo snel mogelijk verzonden worden. Wij hebben een eurovergunning en NIWO certificaat, wat inhoudt dat wij ons aan wettelijk gestelde regels en voorwaarden voor transport en vervoer houden. Zo waarborgen wij de kwaliteit van onze werkzaamheden.

Over Nimbus Transport

Bij Nimbus Transport is geen opdracht ons teveel. Met 20 busjes in beheer hebben wij altijd voldoende mogelijkheden om de pakketten te vervoeren. Afhankelijk van de aard van de levering, hebben wij verschillende formaten busjes tot onze beschikking. Deze variëren van L1H1 kleine busjes tot L3H2 grote bussen. Zo hebben wij voor iedere klus de juiste bus. Zult u regelmatig gebruikmaken van een transportbedrijf in Apeldoorn, bijvoorbeeld voor zakelijke verzendingen? Neem dan contact met onze pakketbezorger in Apeldoorn op om de mogelijkheden te bespreken. Wij schakelen graag met onze vaste klanten om de beste prijs te kunnen bieden. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Kijk dan snel op onze website.