Skip to content

Koerier Apeldoorn

Betrouwbare koerier in Apeldoorn

Wilt u een pakketje versturen? Met een betrouwbare koerier in Apeldoorn wordt ieder pakket zonder problemen bezorgd. Of u nu een klein pakket heeft, of een pakket van groot formaat, Nimbus Transport zorgt dat iedere verzending veilig en snel op het afgesproken adres aankomt. Wanneer u een pakket wilt bezorgen, wilt u natuurlijk dat dit ongeschonden en op tijd op de bestemming aankomt. Onze koerier in Apeldoorn zorgt dat de producten met zorg worden vervoerd zodat alles in perfecte staat aankomt. Zo kunt u met een gerust hart uw pakketje door ons laten verzenden. Profiteer ook van een uitstekende service bij Nimbus Transport!

Gekwalificeerde koerier in Apeldoorn

Bij Nimbus transport werken wij alleen met gekwalificeerde koeriers. Met al 10 tot 15 jaar ervaring in het vak weten wij wat nodig is om snel en efficiënt te werken. Ons transportbedrijf in Apeldoorn heeft bovendien al jaren ervaring in pakketbezorging voor onze opdrachtgevers waardoor wij altijd de beste kwaliteit leveren met onze diensten. Als pakketbezorger in Apeldoorn zijn wij paychecked gecertificeerd. Dit houdt in dat onze personeel op CAO basis in dienst is. Onze medewerkers worden volgens wettelijk gestelde voorwaarden betaald. Dit zorgt weer voor een waarborging van onze uitstekende service. Bij ons staat kwaliteit en eerlijkheid namelijk voorop, wat wij uitdragen met onze betrouwbare diensten.

Snelle bezorging van onze koerier in Apeldoorn

Voor een goede koerier in Apeldoorn zijn twee elementen essentieel: veiligheid en snelheid. Wij zijn 24/7 bereikbaar, waardoor wij snel in actie komen voor iedere opdracht. Zo hoeft u nooit langer te wachten dan nodig wanneer u een pakket bij ons wilt verzenden. Tijdverspilling kost namelijk geld en niemand houdt van wachten. Of u nu pakketten voor uw bedrijf dient te verzenden, of als particulier, wij regelen het. Uw pakket wordt met respect behandeld, zodat iedere bezorging ongeschonden aankomt. Zo is uw pakketje bij ons altijd in goede handen.

Over nimbus Transport

Bij onze koerier in Apeldoorn hebben wij 20 busjes in beheer. De grootte verschilt van kleine bestelbusjes van L1H1 tot aan grote busjes van L3H2. Zo kunnen zelfs de grootste pakketten zonder problemen bezorgd worden. Of u nu eenmalig een pakketje wilt verzenden, of wekelijks gebruik wilt maken van onze diensten, bij Nimbus Transport helpen we u graag verder. Zult u regelmatig gebruikmaken van onze diensten voor zakelijk gebruik? Dan bespreken we graag de mogelijkheden om u de beste prijs te kunnen bieden. Zo betaalt u nooit teveel voor het verzenden van pakketten. Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Kijk dan snel op onze website voor meer informatie.